Velashape III

Ce este VelaShape III ?

Cel mai bun aparat pentru tratamente corporale si diminuare celulita,

VelaShape III este echipamentul-etalon de remodelare corporala si diminuare celulita.

 Un aparat exceptional, non-chirurgical, de tratare a zonelor cu celulita, VelaShape III ofera un tratament unic, fara timp de recuperare, confortabil, terapeutic, ce ofera protocoale clinice avansate cu rezultate vizibile imediat.

 Cu peste 15 ani de experienta in domeniul esteticii medicale, zeci de studii clinice si peste 10.2 milioane de tratamente realizate la nivel global, VelaShape III este cel mai performant echipament non-invaziv de remodelare corporala din lume.

VelaShape III este certificat CE pentru remodelare corporala si aprobat FDA pentru reducere circumferentiala in zona abdomenului si coapselor. VelaShape III ofera  un tratament non-invaziv de reducere a celulitei, cu ajutorul caruia se poate scadea in circumferinta pana la 2 cm, inca de la prima sedinta.

Numeroase studii clinice atesta ca tratamentul VelaShape III poate inlatura de la primele sedinte pana la 2 cm de tesut adipos din zona abdominala si pana la 1,5 cm de pe coapse.

VelaShape III combina lumina infrarosie (IR), radiofrecventa bipolara(RF), vacuumul si masajul cu role mecanice pentru a trata precis si eficient tesutul:

1.Lumina infrarosie (IR) incalzeste tesutul pana la 3mm adancime

2.Radiofrecventa bipolara (RF) incalzeste pana la 20mm in adancime

3.Vacuumul asigura livrarea exacta a energiei

4.Manipularea mecanica imbunatateste drenajul limfatic si diminueaza celulita

VelaShape III – Tehnologie, beneficii si rezultate:

Tehnologia VelaShape III actioneaza asupra celulitei prin stimularea drenajului limfatic, a neocolagenezei si a unei circulatii capilare sanatoase. Tehnologia patentata contribuie astfel la o stare de sanatate generala mai buna a tesutului, prin asistarea productiei de colagen si elastina. VelaShape III este un aparat  aprobat FDA (US Food and Drug Administration) pentru diminuare celulita si remodelare corporala. Datorita performantei sale, VelaShape III este un aparat-etalon pentru tratamente corporale la nivel international.

Ce simti în timpul unei sedinte de remodelare cu VelaShape III?

O ședinta de tratament cu VelaShape III este cat se poate de placuta, confortabila, chiar relaxanta, intrucat parametrii de tratament ai dispozitivului sunt ușor de reglat pentru a asigura confortul pacientului.

In timpul procedurii, in functie de intensitatea care se regleaza in functie de dorintele clientei, se simte ca un masaj profund.

Pielea va prezenta o ușoara roșeata-care este normala- in zona tratata timp de cateva ore după tratament, din cauza fluxului crescut de sange.  De asemenea, zona sau zonele tratate se pot simti mai calde la atingere (raspuns natural al corpului) timp de aproximativ o ora dupa tratament. 

VelaShape III 

Combinarea IR, cu vacuum si radiofrecventa incalzeste in profunzime celulele grase (adipocitele),tesutul inconjurator si fibrele de colagen. Designul optim al electrozilor si aplicarea vacuumului permite penetrarea mai rapida si profunda a caldurii in piele. Astfel, se stimuleaza circulatia, drenajul limfatic, metabolismul celular si depozitarea de colagen. Se intensifica si activitatea fibroblastelor si se remodeleaza matricea extracelulara. Rezultatul consta in reducerea laxitatii pielii, a volumului si in imbunatatirea generala a aspectului pielii.

De ce VelaShapeIII ?

 • Energia Radiofrecventei marita – pana la 150W;
 • Timp mai scurt in atingerea temperaturii dorite;
 • Reducerea timpului de tratament;
 • Energie ridicata pentru incalzirea tesutului;
 • Mai putine sedinte de tratament pentru rezultatele dorite;
 • Cel mai bun tratament non-invaziv de diminuare a celulitei de pe piata;

In cat timp se vor vedea rezultatele tratamentului cu VelaShape III?

Rezultatele procedurii cu VelaShape III sunt graduale și cumulative.  Vei observa o îmbunatatire treptata a zonei tratate imediat dupa tratament, suprafața pielii incepe să se simta mai neteda și mai fermă. Pe parcurs, vei observa, de asemenea, reducerea circumferintei zonei tratate, precum si o reducere considerabila a aspectului celulitei.

Rezultatele finale se vor instala la aproximativ 8 – 10 saptămani dupa tratament. Iar rezultatele vor dura mai mult dacă iti mentii un regim de viata echilibrat, care include o alimentatie sanatoasa si miscare. 

VelaShape III este o procedura invaziva?

Nu exista nici un fel de risc asociat tratamentului cu VelaShape III. Spre deosebire de multe proceduri invazive, VelaShape III nu necesita o pregatire speciala inainte de tratament.

Cu toate acestea, iata cateva indicatii de care trebuie sa tii cont:

Nu aplica creme, lotiuni, uleiuri sau produse de bronzare pe zonele pielii pe care doresti sa ti se efectueze procedura.

Cu 2 – 3 zile inainte de procedura, evita administrarea medicamentelor ce contin aspirina.

Daca exista par in zona de tratat, se recomanda indepartarea acestuia inainte de procedura.

Este recomandat sa bei mai multa apa in timpul intregii perioade de tratament, inclusiv în zilele de pauza, pentru a ajuta organismul sa elimine mai ușor reziduurile metabolice ale celulelor adipoase.

Daca s-a efectuat o alta procedura cu laser in zonele in care este planificat efectuarea tratamentului cu VelaShape III, este recomandat un repaus de o saptamana.

Iți poți relua activitătile zilnice obișnuite imediat dupa tratament.

Si totusi in anumite cazuri procedura de Velashape III are contraindicatii:

 • rani,leziuni la nivelul pielii, 
 • infectii,
 • implanturi metalice,
 • în perioada menstruatiei,
 • sarcina si alaptare ,
 • afectiuni cardiace,
 • urmezi un tratament hormonal.
Derulează în sus