epilare definitiva laser

EPILAREA PROGRESIV DEFINITIVA CU LASER DIODA

EPILAREA PROGRESIV DEFINITIVA CU LASER DIODA

Spre deosebire de celelalte tipuri de epilare definitiva, epilarea cu LASER Dioda este o procedura sigura, nedureroasa, care nu produce iritatii sau inflamatii, fiind potrivita oricarui tip de piele.

CE ESTE tratamentul de epilare cu LASER DIODA ?

Acest tratament de epilare definitiva cu LASER Dioda este cea mai performanta procedura prin care firele de par sunt distruse, efectul persistand cativa ani sau chiar permanent, in functie de reactia foliculului de par si de puterea lui de regenerare.

Epilarea definitiva cu laser dioda se adreseaza tuturor persoanelor adulte, femei si bărbati, care isi doresc sa elimine definitiv parul din anumite zone ale corpului sau de pe fata.

Epilarea definitiva cu laser dioda NU PREZINTA CONTRAINDICATII MAJORE, fiind considerata de specialisti o metoda sigura de epilare. Exista totusi situatii in care, din motive medicale sau de siguranta, nu se recomanda epilarea cu laser. Aceste situatii se refera la:

1. Persoanele care sunt alergice la lumina,
2. Femei insarcinate sau care alapteaza,

3. Persoane care sufera de diabet, boli cardiace, persoanele cu hipertensiune arteriala, epilepsie si cancer de piele, brose sau placute metalice.
4. Persoanele cu stimulator cardiac

5. Persoane care prezinta leziuni sau deteriorari ale zonei ce urmeaza a fi tratate sau tatuaje.
6. Persoanele care si-au expus zonele corporale ce urmeaza a fi tratate la soare sau  solar cu cel putin 7 zile inaintea tratamentului. Pielea este foarte fragila dupa expunerea la soare.
7. Persoanele care au consumat recent unele alimente, medicamente fotosensibile sau  droguri (medicamente impotriva acneei, isotretinoin, tratamente hormonale etc.).

CAND e indicat sa apelezi la tratamentul cu laser dioda?

Sedintele de epilare definitiva cu laser dioda pot fi incepute ORICAND, insa sezonul toamna-iarna este ideal deoarece iti permit sa intampini vara cu o piele catifelata, fara sa mai traiesti disconfortul si grija epilarii.

CE SIMTI IN TIMPUL SEDINTEI de epilare definitiva cu laser dioda?

Epilarea definitiva cu laserul dioda este lipsita de durere intrucat dispozitivul este prevazut cu un sistem de racire, ce porneste din varful aplicatorului si reduce temperatura produsa de lumina la nivelul pielii. Astfel, aceasta tehnologie asigura maximum de confort pe toata durata procedurii, la nivelul pielii resimtindu-se o senzatie placuta.

REZULTATE:

Deoarece parul uman se dezvolta in trei etape, anagen (creştere), catagen (repaus) şi telogen (cădere), acesta nu poate fi eliminat integral intr-o singura sedinta, dar se poate observa inca de la prima sedinta rarirea parului in zonele tratate.

In functie de culoarea pielii (fototipul cutanat), densitatea si grosimea firului de par, pot fi necesare intre 6-12 sedinte, la un interval de 4-6 saptamani.

Precautii in folosirea tratamentului Laser diode:

• Fara epilare cu ceara sau aparate de epilat timp de 15 zile inaintea sedintei si 15 zile dupa

sedinta

• Fara produse cosmetice pe zona tratata 2-3 zile dupa efectuarea tratamentului

• Fara expunerea zonei tratate la umezeala si caldura (piscine, jacuzi, bai, etc.),

• Fara activitati care cauzeaza transpiratie excesiva

• Fara expunere la soare si UV o saptamana dupa tratamentul

Derulează în sus