Metoda de presodrenaj limfatic consta in presarea controlata a anumitor zone ale corpului (picioare, abdomen, brațe) prin intermediul unui echipament legat la o unitate de comanda. Echipamentul se prezinta sub forma unui costum care contine un numar variabil de camere de aer. Fiecare cameră de aer se umfla și se desumfla individual, incepand de la extremitati catre corp. Compresia și decompresia camerelor de aer sunt controlate de un microprocesor.

Beneficiile presodrenajului limfatic:

Tratamentul de presodrenaj limfatic este folosit atat in tratarea insuficientei sistemului venos și limfatic, cat si pentru imbunatatirea urmatoarelor probleme: picioare umflate, picioare grele, eliminarea toxinelor și retentia de apa în tesuturi. Presoterapia reactiveaza circulatia sanguine si limfatica, stimuland drenajul și implicit eliminarea toxinelor acumulate în organism. Asociata cu alte terapii, cum ar fi cavitația sau lipolaser, este un tratament ideal pentru a obtine rezultate foarte bune impotriva celulitei, a acumularilor adipoase și a retentiei de apa.

Efectul benefic al metodei de presodrenaj limfatic consta si in imbunatatirea oxigenarii tesuturilor periferice, precum si in detoxifierea generala a organismului. De asemenea, presoterapia este indicata persoanelor cu edeme limfatice, atat de natura congenitala, cat și postchirurgicala sau post-traumatice. Presoterapia acționeaza și asupra aparatului muscular, prin inlaturarea senzatiei de febra musculara care apare in urma efectuarii unui program intens de exercitii fizice, sau in perioade de recuperare dupa interventii chirurgicale sau ortopedice.

In salonul nostru CelaSkin Beauty, aparatul nostru de presodrenaj  poate combina tehnica de presodrenaj limfatic cu caldura localizata infraroșu și cu electrostimularea, la care se poate adauga impachetarea cu diferite substante anticelulitice sau tonifiante, amplificand efectele de reducere a celulitei și de eliminare a toxinelor, odata cu scaderea timpului alocat unui tratament complet de remodelare corporala.

Indicatii de care este bine sa se tina cont:

Un tratament complet de presodrenaj limfatic presupune un ciclu de aprox 10-15 ședinte, efectuate cu regularitate, cate 2-3  ședințe pe saptamana.

De asemenea, orice tratament de remodelare care include mai ales cavitatie sau lipolaser trebuie sa se incheie cu o ședință de 40 minute de presodrenaj limfatic.

Desi este o procedura sigura, nedureroasa, presodrenajul are cateva contraindicatii:

  • tromboza venoasa profunda, tromboflebita,
  • insuficienta cardiaca, ocluzie arteriala,
  • dermatite sau leziuni ale pielii,
Derulează în sus