1. Spală pensulele după ce le folosești.

După fiecare utilizare a pensulelor este foarte important să le curățați.

Micile coșuri care pot apărea din senin în unele zone ale feței pot fi cauzate de astfel de mici neglijențe. Tu poți spune: “Am o rutină de skincare completă”, “Îmi cumpăr produse scumpe”, “Am grijă și mă demachiez corect”, oare de ce mi se întâmplă asta? Ei bine o pensulă deja folosită cu urme de produs vechi poate fi cauza.

Pentru a evita aceste probleme folosește un săpun anti-bacterian pentru a curăța pensulele după fiecare utilizare.

2. O ordine corectă de folosire a produselor de skincare.

Este o regulă de bază care trebuie respectată. Începem cu produsele care au cea mai light textură de exemplu vitamina C, acidul Hialuronic și așa mai departe în funcție de nevoile tenului. Ultimul pas este aplicarea cremei care are rolul de a sigila tenul și a-l păstra hidratat.

De exemplu dacă folosești o crema grasă după curățarea tenului aceasta nu va mai permite intrarea altui gen de produs în piele.

Ordinea corectă este, cum spuneam, de la texturile light, la texturile mai grase: 1. Cleanser 2. Ser 3. Crema 4. Spf pe parcursul zilei!

3. Dacă un produs funcționează pentru prietena ta, asta nu înseamnă că va avea același efect și pentru tine. Tipurile și nevoile fiecărui ten sunt diferite.

4. Folosește produse destinate tipului tău de ten. Se întâmplă să folosim produse care nu sunt potrivite pentru tipul nostru de ten.

Un ten sănătos? Afla secretele fetelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus